3 de febr. 2008

SORTIDA A MONTBLANC I SANTES CREUS ( TARRAGONA)













El cap de setmana del 2 i 3 de febrer vam anar a pedalar per la província de Tarragona. En total vam ser 17 persones, 9 noies i 8 nois. Ara les femines, ja guanyem per majoria, tot canvia.

De totes maneres, els nois (una mica espantants pel fet) van trucar a un colega seu perquè vingués el diumenge i així van empatar en nombre.


El dissabte, vam fer una sortida circular de 42 km i amb un desnivell de 1100 m. Vam sortir a les 11h. Va ser una ruta molt variada, hi va haver de tot, fins i tot un tram de GR, a on van faltar les cordes per fer ràppel. Les vistes super boniques, un piló de fotos, vam dinar al mig de la ruta amb entrepans i arribàvem altre cop a Montblanc a les 18h. Això si, tots molt contents i satisfets per la feina que haviem fet, i el més motivador: ens esperava una calçotada.


El diumenge la previsió de la ruta era una cosa i al final va ser ben diferent. Motius variats: ruta molt i molt pedregosa el que comporta no poder pedalar a molts de trams, amenaça de pluja, etc. Però bueno, al final vam arribar al puig Montagut tot això acompanyat d'un bon desnivell, uns quans km a les cames i una pedregada que ens va acompanyar durant una estona. Arribada a Santes Creus i a les 15:30h cap al cotxe direcció Girona.










3 comentaris:

Xevi Masó ha dit...

Hola Marissa , soc en Xevi , el company de la Gemma.
Et vull donar les gracies per el teu blog , això em permet seguir les vostres aventures i veure les imatges dels vostres recorreguts.
Com suposo que ja saps , jo estic passant una temporada al nord est d’ Alaska , al yukon exactament i no et pots imaginar la il•lusió que em fa poder veure les vostres fotografies des de aquest indret tan remot.
Gracies per l’ esforç .
Records a tots.
Xevi.

rusky ha dit...

Hola a totes i tots:
Referent al tema de les penalitzacions, recolso la proposta d' en Quim, per tal de substituir, aixo tan "pijo" de pagar alguna cosa al Bullit, per els treballs "socials" dins al grup, canviar alguna roda, fer algun massatge o algun boca boca, si alguna del les noies es queda sense respiració, quan l' Oller en fa alguna de les seves. Els nois que es fotin o s' afoguin.
Aquesta Marissa..., sempre diu que la gana no la fa corre, pero si que ho fa, si es tracte d´anar al Bullit i pagant els altres.
Ara, en serio, et felicito Marissa, per la bona idea que has tingut d' iniciar aquest blog i recorda que sempre que necesitis un guia local, i amb el permis del teu home, estic a la teva disposició

rusky ha dit...

Hola a totes i tots:
Sobre el tema de les penalitzacions, estic d' acord amb en Quim,de substituir la pena de pagar alguna cosa a aquest lloc tan "pijo" del Bullit, per treballs "socials" dins el grup. Aquesta Marissa, sempre diu que la gana no la fa corre, peró si es tracte d' anar al Bullit i pagant els altres, s' hi apunta rapit oi?.
A mes, com que ella mai arriva tard, als "tardons" com jo, ens podria sortir molt car.
Ara en serio, et felicito Marissa per aquesta bona idea del blog. I sempre que necesitis un guia local,ja saps que em tens a la teva disposició.
Lluis Ruski