3 de febr. 2008

NORMATIVA PER UN BON FUNCIONAMENT

A mida que va passant el temps, cada dia som més gent a les sortides, sobre tot, les de cap de setmana, per això he pensat que seria important fer una espècie de normativa per anar tots més bé.

- Molt important: respectar l'horari. Si quedem a les 7h del mati, no es pot arribar a les 7:15h ni a les 7:20h, donat que encara moltes vegades s'han de carregar les bicis i això fa que tot es retrassi i a més hi ha gent que arriba molt puntual i no té perquè esperar-se.

-Abans de sortir, ha de quedar molt clar per tothom el punt d'arribada i el lloc per fer alguna parada entre mig.

-Tenim que respectar la velocitat, actualment hi ha molts de controls de mossos i radars camuflats. Si el que va primer, li dóna per còrrer, els altres per no perdre'l, també correrem i al final lleparem tots.

-Quan fem una sortida, per pagar les despeses d'autopista i gasolina, cada conductor ho pagarà tot ell mateix i aleshores el que farem serà la suma dels gastos de tothom i ho dividirem per el nombre de persones que som i aquets € seràn a repartir entre la gent que hagi posat el cotxe.

Cada cop que algu se salti la normativa serà sancionat amb un punt. Quan una mateixa persona acumuli cinc punts serà penalitzat.

Per solventar aquest problema, el que farem, serà organitzar una sortida masiva per pedalar pel cap de Creus, amb fort desnivell i llarg kilometratge, per agafar gana, i acabarem tots dinant al Bulli de cala Montjoi, a on evidentment pagarà la persona penalitzada.

O sigui, a partir d'ara o us agafeu les coses molt en serio, o no us tocarà cap mes remei que començar a estalviar.


Qualsevol idea que se us ocurreixi sobre la normativa, serà benvinguda.
Al final de cada escrit (post) i ha la paraula comentaris. Cliqeu a sobre i allà podreu escriure el que penseu.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Marisa.

Dona, jo no sé si podrer estalviar tant com per convidar a tohom al Bulli. Crec que la pena és excessiva. Jo em decantaria més per possar un càstic més lleuger com: inflar i canviar els pneumàtics de les rodes que es vagin reventat al llarg de les surtides de dos mesos o una cosa semblant. Per tant, em decanteria més per els treballs socials, no se.

rusky ha dit...

Bones a totes i a tots:
Estic d' acord amb el comentari d' Quim de substituir les penalitzacions proposades, aixo d' anar a un lloc tan "pijo" com el Bullit no fa gaire per una gent com nosaltres, i la Marissa, que sempre diu que la gana no la fa corre, peró si s' ha d' anar al Bullit i pagant el altres, si que corre.
A mes mai arriva tard, no com jo, que soc "tardon" de mena.
Proposo dons, que les penas es compleixin mitjançant treballs socials dins el grup, es a dir, inflar les rodes, algun massatge o un boca o boca, per si en
les rutes que ens organitza en Josep Olle, alguna de les noies perd la respiració. Els nois, que es fotin o que s' ofeguin.
Ara en serio Marissa, et felicito per la teva magnifica idea, que fara que la colla tingui tota l' informació de les activitats que es fan i es faran i poguer mantenir aquest caliu(bon rotllo) tan maco que hi ha.