30 d’oct. 2008

SORTIDA DE LES DONES AMB BTT

El diumenge dia 16/11/08 organitzem la sortida de les dones.
Com el mateix nom indica, és una sortida per dones canyeres.
El recorregut és des de Girona fins a Platja D'Aro, travessant les Gavarres. Son uns 45 km i uns 400 m de desnivell. Marcarà la ruta la Susana O.
El punt de trobada serà a les 8h del mati, al GEiEG de Palau.
En aquest lloc, ens trobarem tots. Quan dic tots, vull dir que també vindran els homes que vulguin, amb els cotxes i les seves bicis,per anar direcció a la platja. Un cop arribin aqui ells faran el seu recorregut, que el marcarà en Quim M. i acabarem tots a Platja D'Aro a casa d'en Josep O. on ens podrem canviar de roba i rentar-nos una mica.
S'aconsella portar alguna cosa per menjar, ja sigui un entrepà, barretes energètiques etc.
Més tard anirem plegats (homes i dones) a un restaurant per dinar un menú tancat.
Com veieu, aquesta és la nostra pedalada. No se'n fan gaires d'aquest tipus i per tant, volem que sigui guai i divertida. Per això, després de dinar, volem muntar una mica de gresca i fer un sorteig de material de les firmes col.laboradores.
També, vull fer saber, que tant el GEiEG, com les botigues Radical Bike, Bike Girona, Basoli, Trafach Bikes, BiciOci i la marca Spezialized, col·laboren amb aquesta sortida.
Per tornar a Girona, si algu no té cotxe, no hi ha problema ja que vindran dos furgonetes on hi podràn anar les bicis i gent.
I si algu no pedala, també hi ha la possibilitat de venir directe a Platja D'Aro, només a dinar.
Aniria bé saber el nombre de persones que serem, pel que agrairia que a qui li interessi que ho faci saber al mobil 639409351 o per correu electronic. donesbttgirona@hotmail.com

1 comentari:

orxatera ha dit...

D'èxit total qualificaria jo la sortida de dones d'ahir diumenge. Aquesta ha estat la millor fins ara. Moltes gràcies a totes les participants i a tota la gent que amb la seua feina i dedicació la han fet possible.
Esperem que aquesta corrent ascenden es pugui mantenir i que cada vegada siguem més les dones que,unides per una afició comú, ens puguem trobar.
Ara noies... A preparar-nos per la propera!! Que hi ha molts llocs preciosos per gaudir!!
Gràcies.