3 de març 2008

SORTIDA A STA. BARBARA DIA 2/3/08

Avui dissabte dia 2, he anat a pedalar amb la colla del platanbike. Hem sortit a les 9h de Girona per anar fins a Sta. Barbara.

Erem una bona colla de ciclistes. Ara be, la concentracio de gent a Sta Barbara, ha sigut massiva. Molts hi han pujat caminant, altres amb cotxes, etc. la qüestió que erem a la ratlla de 50 persones.

El refugi de Sta. Barbara (per qui no ho sap) esta molt bé. Hi ha una cuina, dos focs a terra per fer-hi carn, una taula molt grossa i fins i tot t'hi pots quedar a dormir. Es va organitzar un tiberi per tothom que va ser massa, gràcies a la col·laboracio de molta gent.

Cap a les 4h de la tarda tornavem a Girona pel mateix cami

Pujar a Sta Barbara es durillo, pero es pot fer, ara be, la tornada des d'Anglès fins a Girona pel carril això si que va ser fort.

Erem una colla de nois i dos noies, l'Inma i jo, que desafiàvem als homes per mirar qui corria mes.

La velocitat de 30km per hora i a veure qui podia anar a davant, va fer que en Lluis O. tingués un pique amb un pastor alemany, per mirar qui podia més. Al final i despres de varis km. en Lluis va adelantar al gos, ara be quan vam arribar a Salt, l'animal estava destrossat.

Total vam fer 55 km i 800 i pico m. de desnivell. Tot molt guai.

Per veure les fotos, us adreceu a aquesta web:http://www.platanbiketeamgirona.blogspot.com/