29 de gen. 2008

SORTIDES D'ALT NIVELL DIMARTS I DIJOUS A LA TARDA

Hi ha un grup de nois (40 per amunt i algun de més jove) que es troben dos dies per setmana. Queden a Vilablareix a les 15,30 h fins a les 18 o les 19h.

Tenen un nivell alt i els hi agraden molt les trialeres, curriols, etc. No solen pedalar per pista ample. Voldrien fer una colla mixta amb dones molt canyeres.

Si hi ha alguna noia (o noi) interessat@ en sortir amb ells poden contactar a la següent adreça: patanegra22@hotmail.es

El capità del grup és en Josep Q. alias "pata negra".

Jo quasi que els conec a tots i us puc dir que són bona gent, que els hi agrada molt pedalar i que amb ells aprendreu molta tècnica a més de manteniment de la bici.

Va! a veure qui s'anima!

28 de gen. 2008

CROACIA AMB BTT

La setmana del 24 al 31 de Maig pedalarem per Croacia. Marxarem divendres dia 23 i tornarem el diumenge dia 1 de Juny. Agafarem el vol a Bcn i anirem fins a Dubrovnik. Allà agafarem el bus o llogarem un cotxe per fer 180 km que ens duràn fins a Zadar que és el lloc de on surten els barcos.

És una sortida a on l'allotjament és un vaixell que et porta cada dia al mati a una illa diferent per pedalar i et recull a la nit. No cal portar la bici ja que esta inclosa en el pack i les rutes són cicloturistes. Mes info: http://www.adriatica.net/cruise/det_es__4ji3m3h3p3i3nh5ji3p__.htm

Presupot total : avió 250€, vaixell amb mitja pensió 450€+ dos nits de dormir hotel+transport dels 180 km anar i tornar.

26 de gen. 2008

SORTIDA A LA CERDANYA

L'últim cap de Setmana del mes d'Abril o sigui 26 i 27 d'Abril anem a pedalar a la Cerdanya. Es tractaria de marxar el divendres i tornar el diumenge o una altra possibilitat és marxar el dissabte al mati ben aviat.
Ens allotjarem a l'alberg de Llívia. Marcaria el recorregut en Quim i es tractaria de fer una sortida forta el dissabte i una de més suau el diumenge. També aprofitariem per celebrar el cumple d'en Josep Oller.
Tant mateix, hi hauria la possibilitat de venir gent que no pedali. Es pot anar a caminar. En Quim i jo hem pedalat i caminat bastant per la Cerdanya i la veritat és que es molt bonica i dóna molt de sí.

25 de gen. 2008

SORTIDA PER SETMANA SANTA

Per Setmana Santa anem al Marroch. Es tracta d'una sortida organitzada, una mica durilla, pedalar durant sis dies i nosaltres l'únic que hem fet es agafar el vol a traves de Ryanair, tota la resta ve organitzat. En quan a la bici la facturarem embalada i juntament amb l'equipatge. Actualment som 15 persones que hi anem. Per mes info. www.nomadasport.com

DE GIRONA A SANT JORDI DESVALLS PER LES RIVERES DEL TER

El diumenge dia 20 vam fer una sortida que s'anomena la de les dones i encara que va ser mixta i només fòssim sis dones, la veritat és que va estar molt bé.
Vam anar de Girona, pujant pels Àngels fins a St. Jordi per pista i camí de terra. Finalment vam acabar plegats dinant a un restaurant, a on ens van fer una fideuà d'alló més bona!

24 de gen. 2008

SORTIDES UN PARELL DE DIES PER SETMANA PER LA TARDA

Cada setmana sortim un parell de dies a pedalar de les 15,45h fins ... Solem acabar entre les 6 i les 7h. Ara bé, portem sempre la lot o frontal dins de la motxilla perquè mai se sap com anirà l'assumpte, de totes maneres tenim molta sort del focus d'en Lluis G. que ens ho il·lumina tot.
Pedalem uns 25, 30 km i de fet no hi ha dies fixes, quedem sobre la marxa.

23 de gen. 2008

SORTIDA A SANTA L'ENA

SORTIDA A SANTA L'ENA

El dissabte dia 19 vam anar a l'ermita de Santa l'Ena. És una tradició portar-hi els cascos que han patit un accident.


Un meu amic, en Vicenç, també es va accidentar i vam dir que quan els dos tornèssim a pedalar hi portariem els cascos.


Va ser una sortida molt bonica. Un temps esplèndit, 55 km ben pedalats i ens van acompanyar un piló de gent, les meves amigues l'Elena, la Joana, la colla del plàtanbiketeam, els meus amics, en Jaime, en Josep Q. i el meu marit en Quim.


INAGURO EL BLOG

Per mi fer un blog era una asignatura pendent per fer, doncs m'agrada conectar amb la gent per explicar aventures amb bici.
Probablement ho hagués fet més aviat, però per coses del desti, a principis d'estiu, vaig patir un fort accident mentre pedalava, a conseqüència del qual em vaig trencar un peu, una costella i el més fort va ser la fractura i l'aplastament d'una vèrtebra.
Després de portar una vida totalment activa i de cop i volta trobar-te estirada a un llit, sense quasi poder-te moure i amb molt de dolor, el cap comença a pensar i el primer que ve al pensament és que mai tornaràs a ser com abans.
Però no, jo no volia que això fos així i encara que m'hagin quedat seqüeles, el meu esperit de lluita i les meves ganes de recuperació han fet que torni a ser la que era i encara amb més ganes i avui per avui, ja torno a pedalar, còrrer, esquiar, al gimnàs, etc.
Si us comento això, és a títol informatiu i per si algun@ biker pateix un accident, l'últim que s'ha de fer és desanimar-se, tot el contrari, lluitar i lluitar dia rere dia perquè la vida es així.
Aniré escrivint al blog les diferents rutes que tenim previstes per fer i que estan obertes a qui vulgui apuntar-se amb una mica de nivell tècnic i físic.