28 d’abr. 2008

CAP DE SETMANA A LA CERDANYA DEL 25 AL 27 D'ABRIL

En Josep O. ja ha fet 60 anys

El cap de setmana passat varem celebrar el seu aniversari a la Cerdanya, en concret a Llivia.

Vam pedalar, riure, cantar, ballar, etc, en definitiva, que ho varem passar molt be.

La sortida del dissabte va ser dura. En total 55 km i 1500m de desnivell. Sortiem a les 9h30m de Llivia i vam pujar fins a les estacions d'esqui d'Eina i Cambra d'Ase. Mes tard arrivabem a Mont Louis a on varem fer un entrepà i tornarem per Font Romeu direccio a Llivia.

Trobareu la ruta en aquest link: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=126629

La nit del dissabte, tocava celebrar l'aniversari. Tot un grup de gent, van voler estar amb en Josep en un dia especial per ell. En total 39 persones. Gent del mon de la bici, la montanya, l'esqui, etc

Despres de la festa, la sortida del diumenge va ser mes light. Des de Llivia, un desti quasi obligat es anar a l'ermita del Bell-lloc i aqui es a on va ser la nostra ruta. Pocs km, en total 28 i poc desnivell 385 Mts

Ara bé, es surt de Llivia, una mica d'asfalt i pista ample per arribar a dalt. Per tornar es baixa per l'altre costat i trialeres a tope. Alguna caiguda, pero bueno tot va acabar bé.

Despres vam dinar i a les 7h estavem a Girona.


Podriem dir que va ser un cap de setmana intens, ben aprofitat i amb molta activitat. Per aixo penso que cada any sigui amb aniversari o sense hauriem de repetir com a minin una sortida a la Cerdanya.

A continuacio, cliqueu aquest link i es desplegaran un pilo de fotos impresionants. Realment n'hi han de precioses.
http://picasaweb.google.es/Marissaquim/20080426Llivia02

Des d'aqui vull donar les gracies a l'Enric, el nostre fotograf oficial, pel reportatje que va fer.