30 d’oct. 2008

SORTIDA DE LES DONES AMB BTT

El diumenge dia 16/11/08 organitzem la sortida de les dones.
Com el mateix nom indica, és una sortida per dones canyeres.
El recorregut és des de Girona fins a Platja D'Aro, travessant les Gavarres. Son uns 45 km i uns 400 m de desnivell. Marcarà la ruta la Susana O.
El punt de trobada serà a les 8h del mati, al GEiEG de Palau.
En aquest lloc, ens trobarem tots. Quan dic tots, vull dir que també vindran els homes que vulguin, amb els cotxes i les seves bicis,per anar direcció a la platja. Un cop arribin aqui ells faran el seu recorregut, que el marcarà en Quim M. i acabarem tots a Platja D'Aro a casa d'en Josep O. on ens podrem canviar de roba i rentar-nos una mica.
S'aconsella portar alguna cosa per menjar, ja sigui un entrepà, barretes energètiques etc.
Més tard anirem plegats (homes i dones) a un restaurant per dinar un menú tancat.
Com veieu, aquesta és la nostra pedalada. No se'n fan gaires d'aquest tipus i per tant, volem que sigui guai i divertida. Per això, després de dinar, volem muntar una mica de gresca i fer un sorteig de material de les firmes col.laboradores.
També, vull fer saber, que tant el GEiEG, com les botigues Radical Bike, Bike Girona, Basoli, Trafach Bikes, BiciOci i la marca Spezialized, col·laboren amb aquesta sortida.
Per tornar a Girona, si algu no té cotxe, no hi ha problema ja que vindran dos furgonetes on hi podràn anar les bicis i gent.
I si algu no pedala, també hi ha la possibilitat de venir directe a Platja D'Aro, només a dinar.
Aniria bé saber el nombre de persones que serem, pel que agrairia que a qui li interessi que ho faci saber al mobil 639409351 o per correu electronic. donesbttgirona@hotmail.com

29 d’oct. 2008

ASCENS AL COMAPEDROSA

El passat dia 27/10/08 en Quim i jo, vam fer el cim del Comapedrosa. Un clàssic d'Andorra. La muntanya mes alta, quasi un 3000 (2942) .
Vam partir d'Arinsal seguint el GR 11 per la ruta marcada. Passàrem pel refugi del Comapedrosa i al arribar al llac negre ens vam desviar per la carena fins al cim.
La tornada va ser per la pedrera fins a retrobar el llac i continuar un altre cop pel GR.
Set hores caminant, 15 km (anar i tornar) i 1408m de desnivell. Tota una excursió que mereix la pena. A continuació unes imatges perquè us feu una idea.



16 d’oct. 2008

SORTIDA DE SANT JORDI FINS EL MONTGRI









El dissabte dia 11/10/08 vam fer una sortida, organitzada per en Lluis, per terrenys on no solem pedalar gaire.
Vam anar de Sant Jordi fins el castell de Montgri amb un total de 58 km.
Un dia esplèndid, una temperatura d'estiu i un sopar de carn a la brasa a Tor.

Ens va agradar. Repetirem?
"Punta Mila"
En aquet link hi trobareu informacio de les batterias de vigilancia (1944-1948)