27 de set. 2008

JA HEM FET EL PUIGMAL



















En Josep, l'Albert, en Miquel Angel, en Quim P., en Quim M., l'Elena i jo el dissabte vam fer el Puigmal amb bici. Sol, boira i fred, van ser el que ens va acompanyar durant tota la ruta. Una mica durillo, però bé. Per acabar un berenar al refugi del pla de barraques, davant la llar de foc. La propera, al Canigó.

16 de set. 2008

SORTIDA AL PUIGMAL

El Dissabte dia 27/9/08 anem al Puigmal, si fa bon temps, ja que si no ho aplaçariem.
A les 6,30h a correus per anar cap a Planoles. Aqui deixarem els cotxes. Anirem direccio a Dorria, creu de Mayans per arribar fins al peu del Puigmal, a on deixarem les bicis per fer l'ultim tros a peu fins al cim.
La tornada es per pla de Barraques. Ja quasi a l'arribada, passarem per davant del refugi Corral Blanc a on pararem per fer un berenar d'embutit i pa amb tomata.
D'aqui fins arribar un altre cop a Planoles, nomes son 8km, d'asfalt i de baixada.
A continuacio us detallo desnivell i quilometratge.
Activitat: bttDistància recorreguda: 45,78 quilòmetres Altitud mín: 1.160 metres, màx: 2.912 metres
Desnivell acum. pujant: 1.943 metres, baixant: 1.840
Temps aprox. 8h
A qui li interessi la proposta que es posi en contacte amb en Quim o amb mi.

UN BLOG UN XIC ABANDONAT

Hola a tots!
De nou m'he tornat a posar en contacte amb el meu blog. Feia temps que el tenia abandonat i sense escriure-hi res.
De fet, a l'estiu es l'epoca de l'any que mes pedalo sobre tot per les Gabarres, pero sense fer cap sortida en especial.
Ara i coincidint amb el pont de l'onze de Setembre, juntament amb en Quim, una colla de gent de Girona, uns de Barcelona i jo, hem fet els pedals d'Occitania. A pesar de ser dur, ploure, molt de fang, fred, etc. ho vam passar molt be.
Ara tinc ganes d'anar al Puigmal amb bici. En Quim m'ajudara i ell marcara la ruta. A continuacio us explico la sortida.